Leverans | stiltje

Leverans

Vi levererar tryggt och säkert direkt hem till dig över hela Sverige, Norge, Danmark och Finland med DHL . Leverans sker när din beställning är betald om inget annat avtalats. Vi ber er läsa igenom våra LEVERANSVILLKOR och våra ord om produkternas KVALITET noga före beställning. Alla våra produkter är handgjorda eller av naturmaterial och varierar i struktur och färg mellan olika sändningar. Detta är charmen med dessa produkter men det är viktigt att ni som kunder är medvetna om detta.

vi levererar över hela sverige med dhl. ni ser fraktpriset direkt vid beställningen.
med hemleverans avses vanligen leverans till adressens första port eller tomtgräns. vid tyngre sändningar över 800 kg måste tyngre fordon användas och dhl avgör alltid hur nära tomtgränsen leveransen kan ske. stiltje står inte för extra kostnader som uppstår i samband med leverans hinder. lossning måste kunna ske på väl hårdgjord yta. dhl avgör alltid om lossning är möjligt.
avisering vid hemleverans sker per telefon/sms.
normal leveranstid är 5-7 arbetsdagar från det att stiltje har bekräftat din beställning via e-post. om produkten ingår i beställningssortimentet återkommer vi med leveransdatum.
om en försändelse mot förmodan blir försenad kommer du kontaktas av kundtjänst. givetvis har du då också alltid rätt att häva köpet.

tänk på att detta är tunga föremål att ordar över 800 kg kräver speciell avlastning räkna med att 2 cm sten väger 60 kg/kvm och 1 cm sten-cement- tegel väger 30 kg/kvm. ni är vid ordar över 800 kg som kund tvungen att ha lastare eller dylikt på plats vid lossning av godset. stenen eller teglet är ofta packat en och en på pall eller i kartong.

vi förbehåller oss rätten att fakturera för ev. bomkörning + ny utkörning och ev. terminalhyra som uppstår från och med dag 4 efter att första avisering, om godset av någon anledning blir kvar på fraktfirmans terminal och inte kan tas emot enligt överenskommen avisering, ej bekräftas av kund efter avisering, ingen hemma på avtalad tid eller blir kvar liggandes.

Vi vill ha nöjda kunder och vi ber er därför att noga sätta er in i och fråga oss om just de produkter ni köper så att leveransen uppfyller era önskemål.

 

Rulla till toppen