Leverans | stiltje

Leverans

Vi levererar tryggt och säkert direkt hem till dig över hela Sverige, Norge, Danmark och Finland med DHL eller Schenker. Leverans sker när din beställning är betald om inget annat avtalats. Vi ber er läsa igenom våra LEVERANSVILLKOR och våra ord om produkternas KVALITET noga före beställning. Alla våra produkter är handgjorda eller av naturmaterial och varierar i struktur och färg mellan olika sändningar. Detta är charmen med dessa produkter men det är viktigt att ni som kunder är medvetna om detta.

Tänk på att detta är tunga föremål att ordar över 800 kg kräver speciell avlastning räkna med att 2 cm sten väger 60 kg/kvm och 1 cm sten-cement- tegel väger 30 kg/kvm. Ni är vid ordar över 800 kg som kund tvungen att ha lastare eller dylikt på plats vid lossning av godset. Stenen eller teglet är ofta packat styckevis på pall eller i kartong och vi rekommenderar att ni tänker ut hur ordern skall komma in i ert hus/ våning kanske behövs inbärnings hjälp vilket DHL ej kan stå till tjänst med.

Vi vill ha nöjda kunder och vi ber er därför att noga sätta er in i och fråga oss om just de produkter ni köper så att leveransen uppfyller era önskemål.

Reklamationer skall ALLTID ske före installation och inom 7 dagar efter det att ni mottagit leveransen. Skador på godset skall anmälas direkt till DHL eller Schenker vid mottagandet.

Färger och Tadelakt är alltid specialbeställningar och kan ej bytas.

Scroll to Top