Inredningsrådgivning | stiltje

boka inredningsrådgivning

inredningsrådgivning by stiltje

om du har ett större projekt, eller om du vill ha egen tid med en av stiltjes inredningsrådgivare i butiken finns möjligheten att boka detta. boka minst två dagar innan mötet så att vi hinner förbereda.

Boka tid

under en timme hjälper dig att skapa din personliga och individuella miljö med materialförslag ur stiltjes sortiment utefter de behov och önskningar du har. efter mötet skickas en ask med prover ut till dig på de material vi valt ut för ditt projekt. kostnad för denna timme är 500kr, då ingår materialproverna.

inför din bokade tid uppskattar vi om du kommer förberedd med ritningar med mått på rummet/rummen du vill inreda. bilder, färg och materialprover på andra, redan valda material. en fördel är också om du har inspirationsbilder på miljöer du tycker om så att vi kan få en känsla för stilen och känslan du vill ha hjälp att skapa.

har du frågor gällande bokningen är du välkommen att maila till stockhom@stiltje.se eller ringa under våra öppettider på tel 010-516 88 93. det finns även möjlighet för onlinemöte om ni har långt att åka. om ni önskar detta skriv i ”online” i meddelandefältet.

obs! under ordinarie öppettider är butiken alltid bemannad med inredningsrådgivare som kan hjälpa dig.

Rulla till toppen